tisdag 23 oktober 2012

En mycket bra handling

Viggo 8 månader!

Viggo har fått en ny större bilstol. Så nu är det smidigare att sätta honom i bilen och ta ut honom. Vi flyttade även bak honom så nu sitter Neo och Viggo i baksätet. Neos stol vände vi på så nu sitter han framåt. Det märktes att han tyckte det var roligt. Han kunde se oss där framme och han såg bättre allt som åkte förbi utanför fönstret.

Vi var och handlade. Kom på i bilen att vi glömt en vagn till Viggo. Men det löste sig. Viggo fick premiäråka i kundvagn och Neo gick med en liten kundvagn. Neo var jätteduktig! Han som annars brukar springa omkring och inte lyssna på oss gick jättebra och höll sig i närheten. Han lyssnade när vi pratade med honom och han bestämde vilka varor som han skulle ha i sin kundvagn. När jag kollade på barnmat gick han till djurmaten, tog en påse hundmat och la den i sin kundvagn. Han var jättestolt och visade glatt vad han gjort. Han sa att han köpt mat till hunden. Då vi inte skulle ha den sa vi att han skulle lägga tillbaka den och det gjorde han utan problem. Så stolt och glad!

Imorrn är det Bvc med Viggo. Spännande att se hur mycket han växt sen sist. Samtidigt ska vi fråga om sköterskan kan kolla på Neos handleder och kolla hans hörsel. Detta bestämdes på mötet med dagis. Men det går nog alldeles utmärkt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar