tisdag 13 november 2012

Neo hos doktorn.

Magkatarr på morgonen. Rejält illamående till och från under hela dagen. Stressmage. Får diarré på kvällen. Mår skitdåligt!

Neo är hos doktorn för att kolla öron och hans handleder. Allt gick jättebra! Hans öron ser bra ut och vi ska få en remiss till sjukgymnasten. Hoppas att vi får en bra sjukgymnast som hjälper Neo helt och fullt. Neo gjorde alla övningar som doktorn sa. Läkaren fick ett tillfälle att se hans handleder och hon sa att han var överrörlig. Hoppas att allt blir bra i slutänden.

Handlade efteråt. Skitjobbigt med ond mage. Känner mig som världens sämsta mamma när min mage är helt fucked up för att jag orkar absolut ingenting. Inte ens laga mat och definitivt inte äta maten, trots att jag skulle behöva det.

Viggo är förkyld och har en del besvär med astman och hostan. Det är så svårt att veta hur man kan göra för att underlätta för honom. Ge medicin och vyssja honom när han är ledsen. Så jobbigt att se honom hosta så att han nästan kräks och det kommer så ofta att han får knappt nån paus att andas. Hoppas vi slipper en tur till akuten och ge honom kortison.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar