lördag 31 mars 2012

Mys framför Gladiatorerna.

Sitter och myser framför Gladiatorerna i mörkret. Inte enda lampa tänd - bara tvn och datorn som är igång. Det är ju Earth Hour.

Neo sover gott i sin säng nu. Trots en del protester och önskemål från hans sida så brukar det gå fort för honom att somna bara man själv är konsekvent i det man säger. = )

Viggo har även idag varit bökig och strulig. Sover inget ordentligt alls - han sov hyfsat bra mellan 6 och 8.30 imorse bredvid mig, under dagen har hans längsta sovpass varat i kanske 30 min. Däremellan har det mest varit gnäll och bök, vare sig man har haft honom i knäet eller inte. Vet inte alls vad han vill... Det är rätt frustrerande. Nu är han ju ändå i princip frisk från sin förkylning, han går inte på penicillin längre och öronen ser jättebra ut. Vad är problemet??

Så fort man har börjat med något så har man blivit avbruten så jag känner frustrationen dallra i kroppen. Jaja, hoppas på en bra natt och en bättre morgondag med en lugnare bebis. Ännu har inte Viggo sovit en hel natt i sitt liv - längtar så enormt efter att den ska komma även fast det är bättre med sömnbristen numera. Men gud, vad skönt det skulle vara att slippa vakna 1-2 gånger per natt pga matning och en massa bök.

Avslutar inlägget med en bild från idag:

Neo gosar med sin lillebror.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar