söndag 1 april 2012

Två icke synkade bröder.

Sitter i soffan med en nyäten och mysig liten pojke. Han är så gosig så! Ola sover fortfarande, förhoppningsvis, då han ska jobba i natt och Neo sover ännu efter en strulig natt för honom.

Viggo fick mat vid nio och sen fick han äta sig mätt vid elva igen. Han somnade i min famn och vaknade inte ens när jag tog på honom en pyjamas. Så nu va han väl trött! Tyvärr är inte våra söner synkade för fem öre har vi märkt. Neo brukar sova hela nätterna utan att vakna. På senaste tiden har han vaknat vid sex-sju på morgonen och gnällt pga drömmar men då är det ju ändå morgon. Inatt vaknade han vid två-tiden och grät. Han fick sova hos oss. Han vaknade ett par timmar senare och fick lägga sig i sin säng. När Neo vaknade sista gången började även Viggo röra på sig men det blev inget av det, han ville inte ens ha sin napp. Vaknade nu strax innan åtta av en vaken och hungrig Viggo. Jaha, så när Viggo väl bestämmer sig för att sova hela natten utan matning, blöjbyten eller stök och bök så vaknar Neo flera gånger. Så typiskt bara!

Har visst en blöja att byta nu hörde jag. Sen se om Neo är vaken, är han inte det så blir det att kolla om Viggo vill sova lite till och jag ska äta frukost.

God morgon på er!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar