söndag 29 april 2012

Fullt ös hela dagen.

Idag har vi haft fullt hus känns det som. Martina, Tilda och William, Katarina, Linnea och Ebba plus mamma (som kom igår) har varit här. Barnen har lekt väldigt bra ihop, mycket gos med Viggo - alla kusinerna älskar honom, pastasallad att äta, en skön promenad och lite lek i lekparken. Kvällen slutade med Bingolotto och lite dans. Mamma och Neo dansade. Han fattade tag i mammas händer som om det vore en självklarhet när jag sa att han skulle dansa med sin mormor. : ) De tog ett par steg och snurrade lite. Såg riktigt gulligt ut! När Neo skulle sova blev det en massa kramar - han sa godnatt och kramade nästan allihopa. Viggo fick en kram av Tilda när de skulle åka - hon vill ha ett småsyskon till, helst en lillasyster. Så hon pysslade om Viggo så fort hon fick chansen. Det är roligt att se!

Nu är det lugnt här i huset. Barnen sover, Ola har åkt till jobbet och mamma gör sig nattklar. Jag ska sova nu. Är skittrött efter två stökiga nätter plus problem med allergi hela dagen - rinnande och kliande ögon, tung i huvudet. Hoppas på en bra natt nu!

Dagens positiva: Alla skratt och all lek. Ola vann 100 kr på Bingolotto.

Dagens negativa: Den gröna vagnens styre gick sönder mitt under promenaden. Ola kunde laga den sen men ändå.

Dagens Neo: När vi va på väg ut på promenad sa Neo en rolig grej. Alla stod i kö för att gå ut genom grinden. Neo satt i sin vagn och va sist i kön. Han sa upprepade gånger: Kom igen allihopa! Skynda er! : ) Sötunge!
Han tyr sig till Tilda och William men det gör han med alla lite äldre barn. Han tjatade på dem, sa till dem, ville leka osv. : ) Kul när alla kusinerna kan leka med varann trots att det är en del år mellan den äldsta Tilda och näst yngsta Neo. : )

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar