måndag 9 april 2012

Elmia med Elvis Presley-tema.

Idag har vi varit på Elmia och kollat på en massa bilar. Neo tyckte nog att det var rätt häftigt. Men han hade två höjdpunkter under dagen - första när han fick en Blixten McQueen-ballong och sen när han fick träffa Blixten McQueen, Doc Hudson och Kungen. = ) Kul att få se sin pojke så glad. = ) Han fick chansen att sitta i Blixten men det vågade han inte. Det gick bra fram tills dess att han förstod att han fick hoppa in genom fönstret - då vägrade han. Sen ville han sitta i de andra bilarna men det fick man inte. = ( Jaja, det går ju inte att tvinga honom. Viggo sov i sin vagn nästan hela tiden - tog bara en matpaus mitt i men somnade om direkt efter på min arm när vi gick omkring. Till honom hittade jag en cool body - en svart med vit text, My mom rocks och sen en kanin på den. = ) Det var Elvis Presley tema i år och det var häftigt. Idag var Elvis Presleys första flickvän där (de var ihop 1956) och signerade foton på sig och Elvis tillsammans. Privata bilder så att säga. Sen var det en utställning med massor av kläder och annat som Elvis haft som hans största fan Cricket-Marie har numera. = ) Barbara, flickvännen, tyckte att det var roligt att Neo heter Elvis efter Elvis Presley. Var ju tvungen att berätta det.

På vägen hem åkte vi förbi svärmor och åt lite. Vi hade Shiva där under dagen så skulle hämta henne. Men Viggo behövde en paus då han skrek som en gris i bilen mellan Elmia och svärmor. Så det blev mat och blöjbyte för honom. Från vi åkte hem tills för bara en liten stund sen har Viggo haft korta perioder av lugn. Annars har han skrikit massor - fisit, velat ha mat, inte velat ha mat, velat sitta upp, inte sitta upp, ligga ner, inte ligga ner osv. Men sen bajsade han och fick lite mer mat. Sen somnade han på sin pappas bröst. Hoppas att han får en lugn natt bara...

Nu blir det att fixa sig för natten. Ola jobbar förmiddagen, Neo är inte på dagis och på eftermiddagen blir det ett läkarbesök för Viggo på bvc. = ) Godnatt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar