söndag 1 april 2012

Vart tog tranorna vägen?!

Förmiddagen blev lugn och mysig. Vid lunchtid bestämde vi oss lite hastigt och lustigt för att åka och kolla på tranorna vid Hornborgasjön. Fåglar såg vi, Neo fick springa lös bland alla fågelskådare som stod med varsin gigantisk kamera eller kikare (de går verkligen in för det) och innan vi åkte hem åt vi varsin dyr bulle från deras cafeteria. Neo hade nog roligast även fast det blev ett par utbrott när han inte helt och fullt fick som han ville hela tiden. Det började ju bra i alla fall. Upptäckte på vägen därifrån att vi nog besökt fel ställe av de två som det skulle finnas tranor på. Det tackar vi dålig info på hemsidan för! *hmm* Avslutade våran roadtrip på McDonalds. Mums!

Spelade Bingolotto när vi kom hem. Missade första spelet då vi glömt bort det helt - det var Neo som påminde oss när han sa Bingolotto och tittade på tvn. = ) Det märks att han verkligen tycker om det programmet. = D Hade ju varit lite roligare om man vunnit något nån gång också. Jag var ett nummer ifrån 1000 kr. Sen blev det att "slänga" Neo i säng - dagis imorrn för hans del. Tog inte direkt lång stund för honom att somna. = )

Jag satt med Viggo under kvällen då han var lite bökig - han visste nog inte riktigt vad han ville. Men somnade sen en stund bredvid mig, där han ligger nu. Har fixat ett nytt utseende på min blogg - är ju inte gravid längre.
Men nu blir det att ge Viggo mat för natten och hålla tummarna för att han tänker sova hela natten, även hans bror... Ola jobbar natt så blir alldeles själv i sängen, om inte Viggo bestämmer sig för att han vill ha en massa närhet förstås. Är ju en dag imorrn med... Får se vad den har att komma med.

Godnatt!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar