fredag 23 maj 2014

En heldag med shopping

Blev sur på morgonen då jag tror att Molly ska sova länge på morgonen då hon åt mer än vanligt vid 4. Men hon somnar vid 5 och vaknar igen redan vid 7 och då var det bara att gå upp. *snark*

En heldag på A6. Hittar kläder till mig och barnen. Så kul när man hittar sånt som både passar bra och är snyggt. Två linnen, ett par leggings, ett par tunna trekvartsbyxor finns nu i min garderob.

Är supervarmt ute hela dagen. Molly tycker inte om värmen. Hon är gnällig och vill bara va i famnen. Har svårt att komma till ro och sova någon längre stund, vare sig hon är i vagnen eller inte.

Neo tappar sin första tand idag! Vi stod och pratade med en bekant på A6 och sen helt plötsligt gav Neo tanden till Ola. Söta Neo! Så nu har han en liten glugg i underkäken rakt fram.

Viggo somnade på vägen hem i bilen, vaknar till en stund efter ett tag i sängen men somnar om igen. Neo bråkar och tjafsar innan han tillslut somnar vid 21-tiden. Molly är nöjd så länge hon är i famnen och kan då sova. Bäst är på pappas mage vid ett öppet fönster.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar