torsdag 6 november 2008

Mosters sötnosar

Ebba och Linnea har lärt sig att säga Sudden idag.

Ebba åt jättebra helt själv med sked förut vid middagen - tog upp mat på skeden, stoppade in den i munnen och fick i sig maten. När jag hade borstat tänderna på henne så fick hon hålla tandborsten själv - hon rörde tandborsten fram och tillbaka i munnen på egen hand. Hon vet till och med hur man själv ska göra. På dagis idag var Ebba jätteduktig. Hon blev ledsen endast ett par gånger under visiten och det gick faktiskt bra då fröknarna höll i henne, det gick att avleda henne. På sångsamlingen satt hon på sitt underlägg som ett ljus och var helt inne med alla rörelser, leksaker och sånger. Så jättesöt och duktig!!

Linnea är ju så mammig så på dagis gick det bra sålänge Katarina inte syntes eller när Linnea inte upptäckte att Katarina var borta. Annars är det inga problem med inskolningen för henne heller, om hon inte vore så pipplig. Annars gillar hon nog dagis. Massor av leksaker och roliga pojkar att leka med. Både hon och Ebba har en beundrare på dagis... Så gulligt!

Blir dagis imorrn med dock med lunch som avslutning. Får se hur det kommer bli med tomatsoppa... =) Märks hur Ebba reagerar på ny riktig mat - ingen burkmat alltså. Men kanske går det utmärkt. Ska bli roligt att se iaf!! =) Jag får ju turen att vara med på deras första tid på dagis - till skillnad från deras pappa...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar