onsdag 18 juni 2014

Babycafé och midsommarfest

Lämnar av Viggo på dagis vid halv nio, åker vidare till Nässjö och lämnar av mig och Molly på Babycafé vid nio, Neo följer med Ola och pysslar med sitt. Viggo är på midsommarfest på dagis också - jordgubbstårta och dans runt stången.

Jag och Molly har det trevligt med en massa barn och trevliga mammor där det även bjuds på jordgubbstårta. Molly sköter sig bra, kan sova en stund i en babysitter. Jag får även gå på efterkontrollen utan problem medan personalen på cafét passar Molly. Jag hade bra blodtryck, gått ner nästan alla gravidkilon (har ca 3 kg kvar), väger nu 76,5 kg, blev godkänd när det gäller knipövningar.

Är ensam med barnen på eftermiddagen - hämtar Viggo, är hemma en stund, drar vidare till syrran med alla barnen. Ola kommer dit när han är klar med bilen. Äter pastasallad och grabbarna härjar. De är både ute och inne, ensamma och tillsammans med Ebba och Linnea. Ebba hjälper även till att mata Molly. Blir även fika med kladdkaka innan vi åker hem.

Molly gnäller/skriker inte lika mycket ikväll som hon annars brukar. Det riktiga skriket börjar först vid 21-tiden, annars börjar det redan vid 18-19. Grabbarna får duscha efter sandlådelek och somnar vid 21-22 ungefär, utan problem. Molly somnar vid 22:30.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar