onsdag 29 augusti 2012

Sjukstuga.

En strulig natt. Inte fått sova så mycket denna natten heller. Viggo ville inte äta när vi tyckte så det blev en del bök, skrik och tårar under natten. När Viggo väl sov gott var det bara ett par timmar kvar tills klockan ringde. Det är så surt. Viggo sov ända tills det var dags att gå till dagis så det blev lite stressigt där. Neo strulade och ville inte ta på sig kläder och han ville inte gå till dagis. Men fick på honom kläder och när vi väl kom ut och till dagis var det inga problem. Han sa hej då utan problem så det blev ju bra tillslut. Hoppas bara att han kan va med på röris trots att han hostar.

Neo hostar rätt ordentligt men det känns som att han inte snorar riktigt lika mycket längre men hans hosta har blivit värre.
Viggo snorar massor och är täppt så det har kommit igång på honom nu. Hans hosta har inte blivit värre men han klöks och hostar en hel del när han sover dagtid. Han äter inte så mycket som han brukar men han äter och verkar nöjd. Han har säkert slem och snor som gör att han inte är så hungrig. Tog tempen på honom och han har 37,5 så får hålla lite koll ifall den stiger.
Jag är lite snorig men mest täppt just nu. Har inte ont i halsen längre.

Neo får sova på nätterna vilket är riktigt skönt. Han får ventoline och therahoney morgon och kväll och det verkar ha hostan under kontroll iaf. Viggo var täppt inatt så tills jag fick till det med nezeril så var det mycket problem. Men sen sov han bättre. Han får ventoline morgon och kväll, speciellt på kvällen inför natten för att hålla rosslet och hostan i schack. Och det verkar funka.

Hoppas bara att detta inte blir en långdragen historia nu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar