måndag 17 september 2012

Nöjda barn

Dagens Neo: Helt plötsligt började han sjunga på "Här kommer Pippi Långstrump". Riktigt kul att höra honom sjunga på den. Han har aldrig sett på nån av Astrid Lindgrens sagor här hemma så den har han lärt sig på dagis. = ) Visade honom Pippi Långstrump i mobilen och han sjöng med i låten. = ) Funderar på om man skulle börja introducera Astrid Lindgren?

Vi var i andra huset i flera timmar på eftermiddagen. Ola fick igång tvn och det var härligt att höra vardagsljud. Ola började måla i Viggos blivande rum - bara en omgång till så blir det nog bra. Sen ska en vägg tapetseras så är väggarna klara. = D Sovrummet är också färdigt så snart kan vi börja flytta in grejer där med så att man kan fixa resten av rummen. Svärfar är i princip färdigflyttad så snart, snart kan vi börja flytta in våra grejer och fixa och dona. Längtar massor efter att få inreda rummen efter hur man vill ha det. Speciellt barnens rum och lekrummet längtar jag efter att få fixa iordning. = D

Neo och Viggo trivdes i det nya huset. Viggo var riktigt nöjd och glad. Hade en del mysiga stunder och han rörde sig massor på golvet. Han har ju massor av space att röra sig på. Men han tyckte bäst om att rymma ut till köket så man fick jaga honom lite. = D Känns bra att barnen verkar tycka om att vara där. = D Är nog även bra att de får vara med när vi är där borta och fixar, så att de blir vana. Speciellt Neo. Får se hur allt blir när det är dags att verkligen bo där och sova där. Men vi får ta det som det kommer. = )


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar