söndag 16 oktober 2011

Ola känner en spark.

v. 23+2. <2

Klockan tio åkte vi iväg till Gislaved. Det gick bra och vi hittade direkt. Trevliga människor som sålde vagnarna. Vi fick med oss en Emmaljunga Cerox i mycket bra skick (svart och silvrig i färgen) och en Acta Graco sulky. Med Emmaljungan fick vi mjuklift, myggnät, regnskydd och paraply. Den funkar jättebra som sittvagn också. Den är lite bredare än Neos Emmaljunga Scooter men den är bara sittvagn. Med sulkyn fick vi regnskydd. Bägge vagnarna var i mycket bra skick. Neo är mycket nöjd med sin sulky. = ) En punkt på bebislistan kan bockas av. Känns bra!

Vi åt på en pizzeria när vi var påväg tillbaka. Kalas för Tintin på eftermiddagen som fyller 2 år i slutet av månaden. Åkte hem strax innan sex. Kvällen blev lugn. Vi la Neo strax efter sju och läggningen gick bra och var hyfsat lugn. Men han ville inte sova. Halv tio somnade han efter mycket om och men. Kände mig stressad då det var viktigt att han somnade i tid. Han skulle ju upp tidigt dagen efter. Jag gick till sängs i tid för en gångs skull och låg i sängen vid 22. Tog väl en stund att somna men jag somnade inte för sent i alla fall. Mycket bra!

Neo är 2 år och 5 månader idag!

Ola kände en spark mot sin hand på morgonen när vi låg och drog oss. Riktigt trevligt! Han tyckte nog att det var lite häftigt. Det har inte funnits tillfälle innan.  = )

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar