fredag 16 december 2011

Glöggkväll med goda vänner.

Var på IKEA´s julbord igår med Ola, Neo, svärmor och Otto. Väldigt trevligt och god mat! Kunde äta hur mycket som helst då det var buffé. Sen kom Olas moster och höll oss sällskap en stund. Hon berättade lite tråkiga nyheter så får väl se hur framtiden blir... = ( Fick en hint om samma nyheter förra sommaren men trodde väl inte riktigt på det. Nu fick jag höra samma igen från en väldigt insatt källa så nu tror jag på det. Inte roligt alls!

Idag blir det en seg fredag, i alla fall tills ikväll. Då blir det en sväng till Fimpen och Beca för att umgås och ha det trevligt. Var ett tag sen nu som man umgicks och pratade om ditt och datt. Tyvärr är inte Neos nya kompis där men jag tror nog att han kan sysselsätta sig ändå med hennes leksaker eller prata med folket som kommer. = D När vi berättade för honom att hon inte skulle vara där så sa han hennes namn och lät ledsen. Som att han inte alls tyckte det var roligt att hon inte skulle vara där. Sötunge! <3 De får leka en annan dag istället.

1 kommentar:

  1. Sv: Ja men precis, Bella sov ju flera månader i stora sängen och väntade på oss i den när hon vaknade. Hon visste hur man klättrade ut men det sket sig den dagen hon kom på att hon kunde öppna dörren med och nu för tiden blir hon ledsen bara man testar med stora sängen och gråter om att få sova i spjälsängen. Och ja Jadie är ju rätt "stimmig" så det kommer nog inte fungera på ett bra tag.

    SvaraRadera