onsdag 10 augusti 2011

Fullt upp idag.

v. 13+5.

Drömde om att jag hälsade på på min gamla skola. Träffade två gamla lärare. Även gamla klasskompisar var där. Mamma var också gravid och gick omkring i skolan. Sen skulle nån av oss föda. Vet inte vem (eller kanske båda?) men vi försökte allt för att det skulle gå snabbt men det ville inte alls. Skulle föda i skolan.

Det gick jättebra att lämna Neo på dagis idag. Han sa hej då hela tiden och vi ses sen när vi skulle ta på honom regnkläder. När vi gick skulle han leka ute och hade inte tid till att kolla efter oss. Riktigt skönt. Men får väl se, tårarna kan lika väl komma nästa vecka.

Fullt upp medan Neo var på dagis. Åkte till tippen och slängde en massa grejer och skräp, köpte staket, lämnade in hyrfilmer, lämnade in tidsrapporter till chefen och handlade lite. Blev mycket åkande fram och tillbaka. Jobbade hemifrån under kvällen. Hade besök också. Det blev våfflor, fika och lek. = ) Tror att alla barnen tyckte om det i alla fall. Nu har vardagen dragit igång ordentligt med jobb på vanliga tider och Neo på dagis. Känns skönt på ett sätt. Då vet man vad som kommer hända. Dagarna rullar på bra. Hoppas bara att man blir frisk snart också. 

Sjukdomsstatus: Är rätt snorig fortfarande och hostar mest vid ansträngning. Neo snorar en del och hostar lite men inte alls som innan.

Bebis: Ömma bröstvårtor. Varma bröst. Tror att det händer en massa med kroppen nu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar