söndag 1 januari 2012

Vårat nyårsfirande.

Neo höll sig vaken till tolvslaget utan något gnäll. Vi kollade på när Jan Malmsjö ringde in det nya året. Det är så mäktigt! Ola hällde upp pommac i festglas till oss alla tre. En dryck som Neo tyckte om. Neo klättrade upp i trappan och vi alla tre stod i det lilla fönstret och tittade när våra grannar skjöt raketer. Neo tyckte att det var jättehäftigt! Det gick knappt att slita honom från fönstret, trots att han var jättetrött. Fina färger och det small en massa.

Shiva höll sig nära oss eller i våran säng. Hon tyckte inte riktigt om smällarna men hon skakade inte eller så. Mest orolig. Så fort smällarna blev färre och färre var hon som vanligt igen. Skönt att det går över så fort.

Från att vi la Neo i hans säng tills han sov tog det nog inte mer än 15 min. Han sa inte ett knyst efter att vi sagt god natt och gått ner igen. Annars brukar han alltid ropa på oss och vilja säga nåt ett tag. Vi var uppe och slappade till ett. Sen va vi helt slut.

Så idag blev det en lång sovmorgon, trots att det inte va meningen. Vi alla tre är rätt slöa och jag tror nog att det blir pizza till middag. Vi har tagit hand om en del av de urväxta kläderna så det blev lite mindre kartonger här. Även plockat upp leksaker från golvet, Ola har dammsugat och går fortfarande och plockar här och var. Nu är ledigheten typ slut så dags att ta tag i skiten. Önskar man kunde hjälpa till lite mera... = (

Jag har ont i bäckenet - antingen är det foglossning eller så är det bebis som åker långt ner och irriterar med sitt huvud. För det känns mest om jag står/går eller sitter på ett visst sätt för länge. Det är inte skönt i alla fall.

Jaja, nu är det inte långt kvar! Längtar enormt efter våran minsting! <3
Nu - ryggläge med en bok.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar